Interieurbouw-Heite-op-maat-Hoofddorp
Hoofddorp

Interieurbouw voor thuis, op de zaak; voor u in Hoofddorp

Interieurbouw is een combinatie van gevoel en verstand, een combinatie van techniek en creativiteit. In de buurt van Hoofddorp vindt u een duo dat over beiden aspecten beschikt. Ester en Heite Hendriks vormen samen Heite Interieurbouw door inzicht en styling te combineren.

Interieurbouw op maat in Hoofddorp

Op maat gemaakte meubelen, opvallende en creatieve verbindingen van ruimtes, mooie deuren, dit alles en zoveel meer valt onder interieurbouw. De juiste combinatie van stijl, kleur, materiaal maar zeker ook vormen en indeling zorgen ervoor dat het gevoel dat u bij een ruimte krijgt helemaal klopt. Heite Interieurbouw heeft een passie voor het perfectioneren van uw woonkamer, de winkel of uw kantoor in Hoofddorp.

Droom op maat in Hoofddorp met Heite Interieurbouw

Heeft u een interieuruitdaging voor ons? Wij bespreken graag uw wensen en ideeën. Wij combineren deze met de kennis van materiaal en kleurcombinaties. Daardoor durven wij te zeggen dat we dromen waar kunnen maken.
Het valt ons regelmatig op dat opdrachtgevers in Hoofddorp boordevol ideeën zitten, maar niet goed weten hoe deze exact uitgewerkt moeten worden.
Het idee van een praktisch maar stijlvol badkamermeubel in het zwart met twee wasbakken en een chique uitstraling speelt door hun hoofd. Maar de afmetingen, hoe dit te combineren valt met de rest van de badkamer, van welk materiaal en welke zaken opgeborgen worden in het meubel is nog niet duidelijk. Dit zijn de zaken die wij als interieurbouwspecialisten achterhalen door de juiste vragen te stellen en mee te denken.

Na het gesprek gaan wij naar de tekentafel om het idee op papier te zetten. Dit doen wij zodat u een beter beeld krijgt van het te realiseren interieur en tegelijkertijd vormt dit de basis voor onze werkzaamheden.

Heeft u wensen op het gebied van interieurbouw in Hoofddorp of omgeving? Heite Interieurbouw maakt graag uw interieur naar wens.

Neem contact op

Heite Interieurbouw B.V. logo
Heite Interieurbouw B.V.

Stel uw vraag

Interieurbouw | Hoofddorp

© Heite Interieurbouw B.V. 2021 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM