Interieur-op-maat-Heite-Interieurbouw
Interieurs op maat

Interieurs op maat met Heite Interieurbouw

Interieur op maat? Een haardkoof die opgaat in zijn omgeving? Of misschien openslaande deuren die de show van uw interieur stelen? Heite Interieurbouw verzorgt verschillende op maat gemaakte interieurs. Van kasten, bars, keukens tot kassatoonbanken. Wij verzorgen graag een interieur op maat voor particulieren en zakelijke klanten.

Bedrijfsinterieur op maat gemaakt

Een bedrijfsinterieur om uw klanten mee te verbluffen? Heite Interieurbouw heeft al vele jaren ervaring met het realiseren van passende meubelen. Wij maakten meubels voor restaurants, zoals aantrekkelijke bars. Maar we maken ook receptiedesks voor fijne hotellocaties en zo veel meer. Doordat wij techniek en creativiteit combineren kunnen wij een interieur op maat maken.

Elk bedrijf is anders, niet alleen verschillen bedrijven in hun branche, maar ook in doelgroep of imago. Binnen dezelfde branche is het mogelijk om verschillende doelgroepen te hebben.
Het zojuist genoemde hotel is hier een erg goed voorbeeld van. Een hotel kan zich richten op de budgetovernachtingen en zal dus een goedkopere maar waarschijnlijk warmere en kleurrijkere uitstraling willen hebben. Niet alleen in kamers maar ook in de lobby, het restaurant en aan de bar. Terwijl het volgende hotel, wellicht in dezelfde stad, zich richt op het hogere segment. Dit hotel zal met haar inrichting dus vooral luxe en exclusiviteit uit willen stralen. Interieur is dus altijd maatwerk.

Huis interieur op maat voor u

We hebben het dus over interieurs op maat en vooral over de verschillen tussen stijlen en doelen. Deze lopen nergens zo uiteen als bij de ontwerpen voor particulieren. Een interieur geheel gemaakt voor u. Dat is een volledig uniek ontwerp. Iedereen heeft zijn of haar eigen stijl en laat deze graag terugkomen op de plek waar zij vaak zijn: thuis. Een keuken op maat of een deur die opgaat in haar omgeving kunnen bijdragen aan het gevoel van thuis.

Een goed gesprek voor een interieur op maat

Door samen in gesprek te gaan, kan Heite Interieurbouw aan de slag met het ontwerpen en uitdenken van een interieur dat bij uw wensen past: een interieur op maat.
Of het nu gaat om het ontwerpen van één kast op maat of de gehele inrichting van uw hotel of restaurant. Heite Interieurbouw zet haar ervaring en creativiteit graag in voor een interieur dat aansluit op uw doelgroep en branche.

Ook is het mogelijk om een tekening van een architect bij ons aan te dragen. Wij kunnen de maatwerkonderdelen van het architectenontwerp werkelijkheid maken.
Neem nu contact op voor de mogelijkheden op het gebied van een interieur op maat.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Heite Interieurbouw B.V. logo
Heite Interieurbouw B.V.

Stel uw vraag

Interieurs op maat

© Heite Interieurbouw B.V. 2021 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM