Kasten-op-maat-Heite-Interierbouw-Hoofddorp
Hoofddorp

Kasten op maat voor thuis in Hoofddorp

Een kast op maat van Heite Interieurbouw voor u. Een kast voor thuis of een kast voor op de zaak? Soms voldoen de kasten in de woonwinkels niet aan uw eisen of zijn ze niet leverbaar in de juiste afmetingen. Een keukenkast die opgaat in het ontwerp van uw keuken maar genoeg ruimte biedt voor al het servies en keukenlinnen? Of een open kast, groots en van staal om de jeans in uw winkel tentoon te stellen.

De kasten van Heite Interieurbouw lopen bijzonder uiteen. Qua stijl en op het gebied van constructie. Dit is het mooie van maatwerk. Elke opdracht die bij ons binnen komt, heeft een ander doel en een andere omgeving om op aan te sluiten. Een kast thuis in Hoofddorp is waarschijnlijk kleiner van formaat en kan een hele anders stijl hebben dan een kast op maat in een winkel of een vitrine voor in een museum.

De constructie en afwerking van kasten op maat in Hoofddorp

Niet alleen de uitstraling van uw kast op maat is waarschijnlijk volledig anders dan een andere kastenopdracht uit Hoofddorp. Ook de constructie kan volledig verschillen. Daar hebben wij Heite voor. Heite is specialist op het gebied van constructies en materiaal verbindingen. Hoe verbind je het ene materiaal met het andere zonder dat dit zichtbaar is? Hoe werk je een materiaal netjes af? Dankzij zijn ervaring, bestaande uit 30 jaar, weet Heite hoe materialen te bewerken en te combineren zijn. Dit secure werk ziet u dan ook terug in de kasten op maat die wij realiseerden in Hoofddorp en omgeving.

Uw kast op maat door Heite Interieurbouw in de buurt van Hoofddorp

Wilt u binnenkort uw keuken, woonkamer, bakkerij of kantoor voorzien van een staaltje vakmanschap in de vorm van een kast, 100% op maat? Neem dan contact op met ons team voor een afspraak. Wij vervaardigen een stelling om uw brood in aan te bieden of een kast om servies in tentoon te stellen en keukenlinnen onzichtbaar in op te bergen. Wij ontvangen graag uw opdracht.

Neem contact op

Heite Interieurbouw B.V. logo
Heite Interieurbouw B.V.

Stel uw vraag

Kasten op maat | Hoofddorp

© Heite Interieurbouw B.V. 2021 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM