Over ons

Over ons

Heite Interieurbouw is specialist op het gebied van meubelmaatwerk en staat onder leiding van Ester en Heite Hendriks.

Dé specialist in meubelmaatwerk

Heite Hendriks is sinds 1989 werkzaam in de interieurbouw en heeft veel ervaring opgedaan op alle gebieden van interieurbouw. Heite adviseert over het toepassen van materialen en de technische aspecten hiervan. Zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van productietekeningen in Vectorworks en InteriorCAD en het begeleiden van de medewerkers tijdens de uitvoering van het meubelmaatwerk, zowel in de productiefase als op locatie. 

 

Sinds 1 april 2014 maakt Ester als mede-eigenares deel uit van Heite Interieurbouw. Zij verzorgt onder meer de offertes en is het eerste aanspreekpunt voor de klant. Met haar creatieve verleden op tekengebied tekent en ontwerpt Ester meubelmaatwerk en kan zij u adviseren over materialen, afwerking en styling, al dan niet in samenwerking met een van de partners (zie referentiepagina).

IJzersterk duo, van ontwerp tot realisatie!

Heite en Ester werken dagelijks met een team van meubelmakers aan het ontwerp en de realisatie van exclusief meubelmaatwerk waar hun klanten vele jaren van zullen genieten. Zij bezoeken regelmatig toonaangevende beurzen, zoals bijvoorbeeld in Milaan en Keulen, en blijven zo op de hoogte van de laatste trends, met name op het gebied van keukens, werkbladen en apparatuur. Met de technische kennis van Heite en de creativiteit van Ester vormen Heite en Ester samen een ijzersterk duo.

Heite Interieurbouw B.V. logo
Heite Interieurbouw B.V.

© Heite Interieurbouw B.V. 2023 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM