Maatwerk-badkamer-meubel-Heite-Interieurbouw
Badkamermeubel maatwerk

Badkamermeubel maatwerk van puur vakwerk

Een badkamermeubel op maat gemaakt? Een meubel dat past bij uw badkamer, een meubel voor thuis of in uw B&B?

Heite Interieurbouw realiseert vele verschillende badkamermeubelen. Elke opdracht is anders. Een meubel met 1 of 2 wastafels, een badkamermeubel met lades, kastjes, wand vullend, zwevend of staand. Er zijn zo veel soorten wastafelmeubels, en dan hebben we het nog niet eens gehad over verschillende kleuren en materialen. Door de vele keuzes en details is geen enkel meubel voor in de badkamer van Heite Interieurbouw hetzelfde. Ons creatieve brein Ester, adviseert u graag op het gebied van kleuren en materialen!

Maatwerk badkamermeubels van ons voor u

Wat vindt u belangrijk aan een badkamermeubel? Wat is uw creatieve idee? Of heeft u en uitdaging: beperkte ruimte, een schuin dak of wilt u ook uw handdoeken en meer kunnen opbergen?

Wij zouden graag uw ideeën en uitdagingen voor een wastafelmeubel bespreken. Wij hebben ons in de laatste jaren namelijk ontwikkelt tot een vakkundig interieurbouwbureau in Amstelveen en omstreken. Wij voorzien niet alleen zakelijke interieurs, maar ook woonhuizen van unieke elementen. In het ontwerp van een uniek badkamermeubel is vaak een combinatie van praktisch en stijlvol te vinden. Deze combinatie ziet u terug in ons team: Ester voor stijlvol en Heite voor praktisch en passend.

Door een vakkundig ontwerp, passend bij de ruimte en uw wensen, kan een dergelijk meubel uw dag nog aangenamer maken. Nooit meer wachten tot u bij de wasbak kunt, geen handdoeken meer halen uit de kast in de slaapkamer en dankzij het prettige licht ziet u er niet meer uit als een spook tijdens het tandenpoetsen.

Van tekening naar badkamer (meubel) maatwerk

Heite interieurbouw zet haar ervaring graag in om een meubel voor in uw badkamer te ontwerpen en te realiseren. Ook werken wij op basis van architect tekeningen. Heeft u de gehele badkamer laten ontwerpen? Misschien wilt u niet alleen een nieuw badkamermeubel maar de hele badkamer vernieuwen. Wij werken ook regelmatig dergelijke tekeningen uit. En zetten het ontwerp op papier om in een tastbare en schitterende badkamer.

Informeren naar de mogelijkheden van een badkamermeubel op maat? Neem contact op met Heite Interieurbouw. Uw vragen en opdrachten kunt u altijd bij ons kwijt.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Heite Interieurbouw B.V. logo
Heite Interieurbouw B.V.

Stel uw vraag

Badkamermeubel maatwerk

© Heite Interieurbouw B.V. 2021 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM