Maatwerk-badkamer-meubel-Heite-Interieurbouw
Badkamermeubel maatwerk

Laat uw badkamermeubel op maat maken!

Bent u op zoek naar een badkamermeubel om uw badkamer af te maken? Wanneer u het perfecte meubel niet kunt vinden, kunt u kiezen voor een op maat gemaakte badkamermeubel. Op deze manier sluit het meubel aan bij uw wensen, eisen en het overige interieur. Heite Interieurbouw maakt diverse soorten badkamermeubels. Er zijn dan ook vele mogelijkheden op het gebied van stijl, afmetingen, materialen en kleuren. Op onze projecten pagina vindt u een greep uit de meubels die wij eerder hebben ontworpen en gerealiseerd.  

Heeft u bepaalde wensen voor een badkamermeubel? Wij gaan graag met u in gesprek! Ons creatieve brein Ester, adviseert u graag op het gebied van kleuren en materialen!

Maatwerk badkamermeubels door Heite Interieurbouw

Wat is voor u belangrijk om terug te zien in uw badkamermeubel? Welke uitdagingen zijn er in uw badkamer? Voordat we beginnen met het ontwerpen van uw badkamermeubel op maat gaan we in gesprek over welke ideeën en wensen u heeft. Daarnaast zijn er ook een aantal praktische zaken zoals afmetingen en functionaliteit waar rekening mee wordt gehouden.

Naast het ontwerpen en realiseren voor woningen, kunt u bij ons ook terecht voor uw zakelijke interieur. In het ontwerp van een uniek badkamermeubel is vaak een combinatie van praktisch en stijlvol te vinden. Deze combinatie ziet u terug in ons team: Ester voor stijlvol en Heite voor praktisch en passend. Door een vakkundig ontwerp, passend bij de ruimte en uw wensen, kan een dergelijk meubel uw dag nog aangenamer maken!

Het ontwerpen en laten realiseren van uw badkamer

Heite interieurbouw zet haar ervaring graag in om een meubel voor in uw badkamer te ontwerpen en te realiseren. Wij werken op basis van architect tekeningen. Deze worden vervolgens omgezet in een tastbare en schitterende badkamer.

Het is uiteraard mogelijk om naast uw badkamermeubels de gehele badkamer te laten ontwerpen. Wij werken ook regelmatig dergelijke tekeningen uit. Informeren naar de mogelijkheden van een badkamermeubel op maat? Neem contact op met Heite Interieurbouw. Uw vragen en opdrachten kunt u altijd bij ons kwijt.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Heite Interieurbouw B.V. logo
Heite Interieurbouw B.V.

Stel uw vraag

Badkamermeubel maatwerk

© Heite Interieurbouw B.V. 2021 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM