Interieurbouw-Heite-op-maat
Interieurbouw

Interieurbouw van Heite

Interieurbouw is het realiseren van meubels die perfect passen, passen in de ruimte en passen bij u. Interieurbouw van Heite is altijd in balans tussen technische kwaliteit en persoonlijke creativiteit.

Interieurbouw voor thuis

Een interieur volledig gebouwd naar uw wensen? Heite Interieurbouw vervaardigt meubels en interieurelementen voor bij thuis. Deze zijn altijd op maat gemaakt, in de ruimste zin van het woord. Niet alleen passen de kasten, keukeneilanden en haardkoven 100% door technische nauwkeurigheid. Ook passen onze bars, keukens, tafels en stoelen bij de rest van het interieur, ruimte en het huis. Hierdoor sluiten de op maat gemaakte meubelen altijd aan bij uw stijl en wordt een huis een thuis. Heite Interieurbouw werkt samen met verschillende partners om al uw eisen te kunnen verwezenlijken.

Interieurbouw voor op de zaak

Creatieve interieurbouw? Interieur inrichtingen die volledig bij uw imago en de ruimte aansluiten? Een eyecatcher van een vitrine voor in de winkel of een ingenieus bedacht kantoor?
Niet alleen kan een goed ontworpen meubelstuk bijdragen aan de werksfeer op de zaak ook kan een creatief en netjes uitgevoerd interieur de eerste indruk van uw klanten beïnvloeden. In 7 seconden is de eerste indruk gevormd in het hoofd van uw (potentiele) klant. Uw klant komt in een restaurant eten voor een beleving. Het eten moet zeker goed smaken, maar de ambiance draagt hier zeker zijn steentje aan bij. Zakenpartners die een kantoor bezoeken zullen een beeld vormen wanneer zij uw kantoor zien.
Heite Interieurbouw ontwerpt en realiseert graag kasten, bars, vergaderruimtes en meer voor uw onderneming.

Heite Interieurbouw in actie

Heeft u een interieurbouw opdracht voor Heite Interieurbouw? Neem dan gerust contact op met Ester Hendriks, zij zal uw aanspreekpunt zijn en graag met u in gesprek gaan. Samen met Heite als technisch man, krijgen uw ideeën en wensen vorm. Wij combineren haalbaar (ruimtelijk inzicht, tijdsperiode en budget) met wensen, zo niet dromen, en een beetje fantasie.

Graag gaan wij aan de slag voor uw interieur en bouwen wij samen aan een fijn interieur.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Heite Interieurbouw B.V. logo
Heite Interieurbouw B.V.

Stel uw vraag

Interieurbouw

© Heite Interieurbouw B.V. 2021 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM