Kasten-op-maat-Heite-Interierbouw-Amsterdam
Amsterdam

Kasten op maat gemaakt geheel naar uw wensen in Amsterdam

Een kast op maat gemaakt door Heite Interieurbouw speciaal voor u in Amsterdam. Of het nu om een kast voor thuis of een kast voor op de zaak gaat, wij gaan met passie voor het vak voor u aan de slag! Soms voldoen de kasten in de woonwinkels niet aan uw wensen of zijn ze net niet leverbaar in de juiste afmetingen. Bij Heite Interieurbouw bieden we dé oplossing, wij maken voor u in de regio Amsterdam de kasten op maat! Een kast geheel gemaakt naar uw wensen en perfect passend in de ruimte, dat wil toch iedereen? Maak vandaag nog een afspraak met Heite Interieurbouw uit de buurt van Amsterdam voor uw unieke kast op maat!

Voor iedere ruimte maken wij een passende kast

De kasten van Heite Interieurbouw lopen bijzonder uiteen. Qua stijl en op het gebied van constructie. Dit is het mooie van maatwerk. Elke opdracht die bij ons binnen komt, heeft een ander doel en een andere omgeving om op aan te sluiten. Een kast thuis in Amsterdam is waarschijnlijk kleiner van formaat en kan een hele anders stijl hebben dan een kast op maat in een winkel of een vitrine voor in een museum.

Materialen bewerken en combineren voor uw maatwerk kast in Amsterdam

Niet alleen de uitstraling van uw kast op maat is waarschijnlijk volledig anders dan een andere kastenopdracht uit Amsterdam. Ook de constructie kan volledig verschillen. Daar hebben wij Heite voor. Heite is specialist op het gebied van constructies en materiaal verbindingen. Hoe verbind je het ene materiaal met het andere zonder dat dit zichtbaar is? Hoe werk je een materiaal netjes af? Dankzij zijn ervaring, bestaande uit 30 jaar, weet Heite hoe materialen te bewerken en te combineren zijn. Dit secure werk ziet u dan ook terug in de kasten op maat die wij realiseerden in Amsterdam en omgeving.

Vakmanschap en 100% op maat, Heite Interieurbouw staat voor u klaar!

Wilt u binnenkort uw keuken, woonkamer, bakkerij of kantoor voorzien van een staaltje vakmanschap in de vorm van een kast, 100% op maat? Neem dan contact op met ons team voor een afspraak. Wij vervaardigen een stelling om uw brood in aan te bieden of een kast om servies in tentoon te stellen en keukenlinnen onzichtbaar in op te bergen. Wij ontvangen graag uw opdracht.

Neem contact op

Heite Interieurbouw B.V. logo
Heite Interieurbouw B.V.

Stel uw vraag

Kasten op maat | Amsterdam

© Heite Interieurbouw B.V. 2021 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM