Heite-Interieurbouw-samenwerking-met-studio-mbc
Meubels op maat

IJzersterk duo van Heite Interieurbouw realiseert uw meubels op maat!

Meubels op maat zijn in ieder interieur een gegarandeerd succes. Niet alleen omdat de maatwerk meubelen zeker weten passen qua formaat, maar ook geheel naar uw wensen zijn gemaakt. En wie wilt dat nou niet, unieke meubelen die u samen met een specialist heeft ontworpen. Die specialist, dat zijn wij Heite Interieurbouw! De kracht achter Heite Interieurbouw is het ijzersterke duo Heite en Ester Hendriks. Heite is al meer dan 30 jaar werkzaam in de interieurbouw en weet alles van materialen en de technische aspecten die bij interieurbouw en meubels op maat komen kijken. Ester is de creatieve kracht, dankzij haar creatieve verleden ontwerpt en tekent zij de meubels die u op maat wilt laten maken. Ook is zij uw eerste aanspreekpunt, voorziet ze u van advies en verzorgt ze de offerte. Waar technische kennis en creativiteit samenkomen ontstaan de perfecte meubelen op maat!

Zoekt u unieke meubels op maat? Wij maken het!

Heeft u een idee voor een nieuw meubel in uw interieur, maar kunt u het niet vinden? Of passen de standaard afmetingen niet in uw huis? Laat het ons weten, dan gaan wij voor u aan de slag! Samen met een team ervaren meubelmakers maken wij uw meubelen op ambachtelijke wijze op maat. Voor de maatwerkmeubelen maken wij gebruik van diverse materialen, zo hebben we al vele stalen en houten meubels op maat gemaakt. Of het nu gaat om kasten op maat, tafels op maat, haardmeubels of tv meubels Heite Interieurbouw maakt het! Van ontwerp tot realisatie, u bent bij Heite Interieurbouw aan hét juiste adres!

Jarenlang woonplezier met maatwerk interieur door Heite Interieurbouw

Vakmanschap, passie en kwaliteit zijn niet zomaar een paar steekwoorden, dit is waar Heite Interieurbouw voor staat! Regelmatig bezoeken we toonaangevende beurzen, zo zijn we op de hoogte van de laatste trends op gebied van keukens, badkamers en interieurs. Wilt u een unieke keuken op maat? Of een badkamer zoals een spa, waar u heerlijk tot rust kunt komen? Heite Interieurbouw begrijpt uw wensen, vertaalt deze in een creatief ontwerp en realiseert de woonwensen van uw dromen. Of u nu kiest voor meubels op maat of een complete inrichting door Heite Interieurbouw, wij geven u jarenlang woonplezier!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Heite Interieurbouw B.V. logo
Heite Interieurbouw B.V.

Stel uw vraag

Meubels op maat

© Heite Interieurbouw B.V. 2021 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM